Voetbal4u.com

Italië ‘Arek Milik terug naar Ajax is geen optie’

Arek Milik werd onlangs gelinkt aan een terugkeer naar Ajax maar volgens clubwatcher Mike Verweij gaat deze transfer er niet van komen. In de voetbalpodcast van De Telegraaf vertelt Verweij: “Nee, Ajax gaat niet voor Milik.

Het was ingegeven door een Italiaanse krant. Misschien ook wel een logische gok van die krant omdat Milik op een zijspoor is geraakt bij Napoli, niet meer met de groep mag trainen en zijn contract niet wil verlengen. Over het algemeen nemen ze je dat niet in dank af in Napels.”

“Nee, die komt niet”, herhaalt Verweij. “Die is veel te duur. Na dit seizoen is hij weliswaar transfervrij, dus Ajax zou zich in de winter voor hem kunnen melden. Maar op dit moment is de financiële situatie zo dat zelfs tien miljoen euro voor een speler veel te veel is. (…) Ajax is wel aan het speuren naar een nieuwe spits, maar die kost heel veel geld of je kunt alleen iemand huren van een topclub die niet veel heeft gespeeld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.