Voetbal4u.com

Eredivisie Robert Lewandowski werd aangeboden bij FC Twente

Een aantal jaren terug had FC Twente de Poolse schutter Robert Lewandowski op haar lijstje. Hij werd goed gescout maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet. Dat bevestigt Jan van Staa in gesprek met RTV Oost.

“We hadden de scouting in Polen goed voor elkaar, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet”, aldus de ex-speler van de Tukkers. “We volgden al die spelers, ze werden ons aangeboden. Toen was hij nog redelijk onbekend en daardoor betaalbaar.” Van Staa wil niet aangeven waarom het niet tot een overgang kwam.

Ook Southampton-verdediger Jan Bednarek en Arek Milik stonden in de scoutingsboeken van FC Twente. Milik belandde uiteindelijk bij Ajax, waar hij voor 32 miljoen euro werd verkocht aan Napoli. “Ik weet niet of hij naar FC Twente wilde, maar hij was betaalbaar voor ons.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.