Voetbal4u.com

Engeland Donny van de Beek-mysterie’ houdt Engelsen bezig

Donny van de Beek maakte deze zomer de overstap naar Manchester United. Onlangs liet hij tegenover de NOS weten het goed naar zijn zin te hebben bij zijn nieuwe club. Opvallend want hij moet het af en toe doen met een invalbeurt.

De oud-Ajacied zei een paar dagen geleden: “Het is misschien een cliché, maar ik ben al lang blij dat ik deel uitmaak van zo’n goed team. Ik ben supergoed opgevangen en iedereen helpt mij bij United. Natuurlijk wil je alles spelen, maar ik ben geduldig en wacht op mijn kans.”

Gisteren trad United aan tegen West Bromwich Albion (1-0 winst) en kon oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer niet beschikken over Paul Pogba. De Noorse coach koos echter voor Juan Mata als vervanger en Van de Beek moest genoegen nemen met een korte invalbeurt.

The Daily Star reageert vandaag verbaasd: “Dit was dé kans om Van de Beek in te zetten, maar Solskjaer doet het gewoon wéér niet. Hij zegt zelf misschien dat hij geduldig is en op zijn kans wacht, maar dan moet die natuurlijk wel een keertje komen.” De krant suggereert dat de Oranje-international er misschien niet zo goed op staat bij de Noor…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.