Voetbal4u.com

Spanje ‘Ronald Koeman bereikt akkoord met Barcelona over lager salaris’

Ronald Koeman heeft een akkoord bereikt met FC Barcelona over het tijdelijk verlagen van zijn salaris. Er wordt nu 30% ingehouden maar dat krijgt hij volgend seizoen weer terug. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden.

Barcelona verkeert in financieel zwaar weer als gevolg van de coronacrisis. Met name het salarishuis zit de club dwars. De afgelopen maanden vroeg Barça zijn spelers een nieuw loonoffer te brengen. Een groot deel van de spelersgroep ging niet akkoord. Frenkie de Jong was een van de weinige spelers die wel bereid was met de club mee te denken.

Koeman is volgens bovengenoemde Spaanse krant voornemens de spelersgroep te vragen zijn voorbeeld te volgen. De club zou door de coronacrisis al 300 miljoen euro aan omzet zijn misgelopen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.