Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Liverpool betaalt 30 miljoen euro voor Perr Schuurs’

Liverpool heeft zich bij Ajax gemeld voor Perr Schuurs. Dit weet het Italiaanse medium Corriere dello Sport te melden. Ze willen 30 miljoen euro voor hem neertellen.

Het is criris bij The Reds. Virgil van Dijk ligt er lang uit met een kruisbandblessure, Joe Gomez is niet fit en ook de overige verdedigers hebben het zwaar. Klopp hoopt met Schuurs een oplossing in huis te halen en heeft naar verluidt genoeg aan het geboden bedrag van dertig miljoen euro, waardoor Schuurs in januari de overstap kan maken.

Volgens de Italiaanse krant doet Schuurs met zijn lichaamsbouw denken aan Matthijs de Ligt, die inmiddels furore maakt bij Juventus. De jonge verdediger krijgt in de Nederlandse media nog de nodige kritiek te verduren, maar in het buitenland staat hij er erg goed op. Schuurs kwam dit seizoen in twaalf officiële Ajax-wedstrijden in actie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.