Voetbal4u.com

Eredivisie “Arne Slot liet ons voetballen in stijl van City of Barcelona”

Myron Boadu is niet blij met het plotselinge vertrek van trainer Arne Slot bij AZ. Zaterdag werd hij per direct op non-actief gezet omdat hij met de concurrent Feyenoord in gesprek was. “Arne is een fantastisch mens en een fantastische trainer, die ons echt in de stijl van Manchester City of Barcelona in hun goede tijd heeft laten voetballen.”

 Dat vertelt hij tegenover de Volkskrant over de speelwijze van Slot. “Het ging allemaal fantastisch bij AZ. Het is heel jammer”, reageerde Boadu dan ook op het vertrek van zijn trainer. Slot sprak met Feyenoord over een dienstverband komend seizoen, dat nieuws lekte uit, waarna de clubleiding van de Alkmaarders besloot in te grijpen en de oefenmeester per direct de laan uit te sturen.
“Ik denk dat de oude trainer zijn focus op AZ had kunnen houden, maar ik snap het bestuur dat dit niet kan”, aldus Boadu. Dat er binnen de selectie van AZ eerst boos werd gereageerd nadat het nieuws over Slot uitlekte, is in dat kader begrijpelijk. Nadat de directie haar zegje had gedaan, ontstond er al meer begrip.

In navolging van Calvin Stengs en Teun Koopmeiners kon ook Boadu niet anders dan de actie van Slot veroordelen. Al koos hij zachte woorden. “Arne heeft het misschien een ietsje verkeerd aangepakt”, zei de spits. “Maar ik ben hem ook enorm dankbaar. Het is gewoon raar allemaal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.