Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt kan de beste verdediger van de wereld worden’

De Spaanse voetballer Cesc Fabregas is onder de indruk van Matthijs de Ligt. Volgens hem kan hij de beste verdediger van de wereld worden.

In Tuttosport erkent Fàbregas de ontwikkeling van de oud-Ajacied op de voet te volgen. “De Ligt bevalt me heel erg. Hij heeft een fantastische persoonlijkheid en kan de nummer één verdediger worden, net als Sergio Ramos. Ook Gerard Piqué en Carles Puyol behoren tot de top van de laatste jaren.”

De Ligt beleefde een grillig debuutseizoen bij Juventus, waar hij afwisselend wel en niet speelde. Na de eerste coronagolf ontpopte de Nederlander zich tot een vaste waarde en ondanks een maandenlange absentie door een schouderoperatie heeft hij die status inmiddels versterkt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.