Voetbal4u.com

‘Ook Ajax is boos op ontslagen trainer Arne Slot’

Arne Slot kreeg zaterdag te horen dat hij per direct moet vertrekken bij AZ. Hij sprak achter de rug om van de Alkmaarders met Feyenoord en zou al rond zijn met die club. Hij stond ook op het lijstje bij Ajax om Erik ten Hag op termijn te gaan opvolgen.

Daar is aan het einde van het afgelopen voetbalseizoen echter verandering in gekomen, zo weet journalist Freek Jansen van Voetbal International. Hij vertelt bij Studio Voetbal: “Bij Ajax hebben ze altijd van die schaduwlijstjes en daar stond hij ook op. Maar vandaag heb ik van wat mensen binnen Ajax gehoord dat hij sinds afgelopen zomer flink gezakt is op dat lijstje.”

Jansen legt uit: “Ze hebben bij Ajax een nare smaak overgehouden aan hoe AZ vorig seizoen als club met de titelstrijd is omgegaan. Zij nemen het Slot kwalijk dat hij zich op een bepaalde manier heeft geuit en dat dat niet Ajax-waardig was. Ze hebben hem wel altijd een hele interessante trainer gevonden, maar dit komt nu natuurlijk ook uit nu ze weten dat hij naar Feyenoord zal gaan.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *