Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord gaat voor compleet nieuwe organisatiestructuur’

Feyenoord gaat voor een complete reorganisatie van de organisatuestructuur. Met dit nieuws pakt het Algemeen Dagblad uit. Met Arne Slot als trainer moet de club een speelstijl er in gaan slijpen die gaat zorgen dat Feyenoord heel veel tegenstanders voetballend de baas blijft. Slot heeft te horen gekregen dat hij dominant en attractief voetbal op de helft van de tegenstander moet gaan spelen.

Om dat voor elkaar te krijgen zullen er binnen de club dingen structureel moeten veranderen en wordt er dan ook gewerkt aan een compleet nieuwe organisatiestructuur. Intern is daarbij het doel geformuleerd om nog minimaal een keer landskampioen te worden voordat in 2025 ‘hopelijk’ het nieuwe stadion wordt betrokken. Feyenoord heeft om die reden ook een driejarig contract afgesloten met het Amerikaanse Sportsology om van advies te voorzien en de huidige organisatie volledig door te lichten.

Algemeen directeur Mark Koevermans heeft al een ‘werkgroep Topvoetbal’ geformeerd. Die groep moet in maart 2021 de nieuwe organisatiestructuur duidelijk hebben, zodat deze komend seizoen al geïmplementeerd kan worden. De aanstaande wijziging zorgt zou voor wrijving zorgen op Varkenoord. De Amerikanen willen en zullen met behulp van de werkgroep de komende maanden gaan doorpakken en de oude garde zou de bui al zien hangen. Technisch directeur Frank Arnesen zou zich bovendien alleen bemoeien met het drietal Melvin Boel, Rini Coolen en Koen Stam, die alle drie ook in de werkgroep zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.