Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Stengs, Boadu en Zlatan via constructie naar Feyenoord’

Frank Arnesen de technisch directeur van Feyenoord wil met het aanstellen van trainer Arne Slot een grote stap voorwaarts zetten. En volgens voormalig speler Wim Rijsbergen moet de club gaan inzetten op grote namen.

“Qua aanhang is Feyenoord de grootste club van Nederland. Qua financiële middelen niet. Dáárin ligt dus de oplossing”, opent Rijsbergen in het Algemeen Dagblad. “En misschien zit die oplossing wel in Mino Raiola. Hij is nu al invloedrijk binnen Feyenoord en heeft honderden miljoenen op zijn bankrekening staan.”

“Waarom zou hij de club niet kunnen kopen en vervolgens jongens als Calvin Stengs en Myron Boadu via huurconstructies met internationale topclubs wat jaartjes in De Kuip stallen?”, vervolgt Rijsbergen over de zaakwaarnemer van Slot.

De oud-international gaat nóg een stap verder. “Als Raiola in Feyenoord stapt, zal Zlatan Ibrahimovic vast ook wel een jaartje naar Rotterdam willen komen. Dan ziet de toekomst er plots veel zonniger uit. Feyenoord kan met Ibrahimovic en Raiola weer een topclub worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.