Voetbal4u.com

‘Feyenoord zet in op buitenkansje in de winter’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord wil zich deze winter proberen te versterken met een nieuwe speler. Ze hopen op een buitenkansje. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De krant onthult op zaterdagochtend over het aanblijven van oefenmeester Dick Advocaat in Rotterdam-Zuid: “Intern hopen ze ook vurig dat Advocaat de handdoek niet in de ring gooit. Arne Slot eerder laten beginnen is geen issue in Rotterdam. Niet bij de clubleiding en niet bij de trainer. De top van Feyenoord weet ook: de huidige selectie is gewoon te smal, de waslijst aan afwezigen te groot en het geld om ergens nog iets te repareren eigenlijk op.”

Het AD vervolgt: “Toch zal de club ongetwijfeld kijken naar een buitenkansje op aanvallend gebied in de winterstop. Nicolai Jörgensen laat het al zo lang niet meer zien en Róbert Bozeník is er voorlopig nog niet bij. Naoufal Bannis werkt hard op het trainingsveld, maar heeft nog tijd nodig.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *