Voetbal4u.com

VI haalt hard uit naar Ajax: ‘Wat een aanfluiting’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Ajax wist het vorige week niet te bolwerken tegen Atalanta Bergamo en dat zint analist Johan Derksen allerminst. In het programma Veronica Inside haalt hij dan ook samen met zijn maatje Van der Gijp hard uit.

Van der Gijp stelt: “Dat je hem opstelt vind ik prima, maar dat die Álvarez van hele grote waarde is op het middenveld, dat is gewoon niet waar.” Derksen wijst naar oefenmeester Erik ten Hag: “Wat hij nu weer binnengehaald heeft, die twee Brazilianen (David Neres en Antony), die kunnen echt hartstikke leuk voetballen, maar als het moet doen ze het nooit.”

Hij vervolgt: “Twee Zuid-Amerikanen die eenvoudige werkertjes zijn (Edson Álvarez en Lisandro Martínez), wat jongens zijn voor FC Groningen, echt onzin. Tja, ik vind dat hij een onevenwichtig elftal heeft. En dan wordt hij nog een beetje gered door de opkomst van Gravenberch, die gewoon erg goed is.”

Van der Gijp: “Het is wel een aanfluiting dat jij als Ajax de Champions League in gaat zonder goede spits.” Wim Kieft: “Daar hebben ze in gefaald.” Van der Gijp: “Ja, daar hebben ze echt in gefaald. Kijk, jij weet zelf: je hoeft geen wereldspits te zijn om er bij Ajax twintig in te schieten. Kom op hè!”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *