Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ekkelenkamp is geen speler voor de toekomst bij Ajax’

Voormalig profvoetballer Khalid Boulahrouz ziet het ziet zitten in Ajax-talent Jurgen Ekkelenkamp. Volgens de voormalig Oranje-international ontbeert het Ekkelenkamp aan kwaliteit om de absolute top te halen.

“Hij is niet echt een speler waarvan ik denk dat hij het kan”, zegt Boulahrouz in Rondo op Ziggo Sport. “Dat is geen speler voor de toekomst. Ik vind hem heel traag in zijn handelingssnelheid. Simpele ballen inleveren bij tegenstanders in het strafschopgebied, en dat ook tegen ADO.”

Youri Mulder, ook te gast in de uitzending, ziet het wel zitten in de middenvelder uit Zeist. “Hij heeft wel iets wat je tegenwoordig niet meer vaak ziet”, oordeelt de analist, die vertrouwen houdt in zijn toekomst. “Hij heeft de kwaliteit om als middenvelder vaak in het strafschopgebied van de tegenstander te komen en daar gevaarlijk te zijn. Hij blijft lopen en gaat het hele veld over.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.