Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Perr Schuurs ziet af van absolute droomtransfer’

Perr Schuurs heeft zich dit seizoen opgewerkt tot basisspeler bij Ajax en is daar zeer content mee. Van een vertrek moet de mandekker dan ook niets weten.

Aan L1 vertelt Schuurs ‘heel blij’ te zijn met zijn basisplaats. “Ik voel me op mijn plek hier.” De verdediger weet dat de kritiek dit seizoen af en toe wel hevig is. “Het is niet altijd leuk om te lezen. Maar je weet als je bij Ajax speelt dat je onder een vergrootglas ligt. Maar als je er dan goed uitkomt, word je alleen maar meer gewaardeerd.”

Zijn naam werd enige tijd al gelinkt aan een vertrek naar Liverpool. Op dit moment wil Schuurs echter niets weten van zo’n stap. “Ik ben niet echt een voorstander van vroeg naar het buitenland gaan. Ik voel me hier op mijn plek dus ik wil hier nog wel een paar seizoenen spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.