Voetbal4u.com

Spanje ‘Real Madrid kijkt naar andere opties dan Matthijs de Ligt’

Matthijs de Ligt is voor Real Madrid de droomkandidaat om Sergio Ramos op te gaan volgen maar hij zit goed op zijn plek bij Juventus. Ramos is al niet meer weg te denken uit het Bernabéu, maar zijn toekomst in de Spaanse hoofdstad staat wel degelijk ter discussie.

De centrale verdediger eist naast een torenhoog salaris ook een meerjarig contract en laat dat nou net tegen het beleid van de club indruisten. Op die leeftijd deelt Real liever geen langere contracten uit.

De naam van Matthijs de Ligt is vaak genoemd als mogelijke opvolger, maar de Spaanse sportkrant Marca denkt niet dat hij in beeld is. De centrale verdediger van Juventus komt niet ter sprake. Het medium noemt wel namen als David Alaba (Bayern München), Pau Torres (Villarreal) en Jules Koundé (Sevilla).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.