Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord-speler kan definitief afgeschreven worden’

Feyenoord kent geen goede eerste seizoenshelft maar draaien toch nog bovenin mee in de Eredivisie. Vooral de spitspositie is een probleem bij de Rotterdammers. Nicola Jorgensen is al tijden niet in vorm.

NOS-commentator Jeroen Elshoff vreest echter dat dat niet meer gaat lukken bij de Deen. “De worsteling van Nicolai Jörgensen bij Feyenoord gaat maar door. Hij slaagt er niet in af te rekenen met een mindere periode, ook door blessures.”

Dick Advocaat bleef hem altijd trouw opstellen, maar Elshoff vreest: “Het idee dat de Jörgensen van het kampioensjaar nog terugkomt, mag inmiddels wel in de vrieskist. Dat is niet zozeer teleurstellend, maar wel pijnlijk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.