Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV zet grote stap richting fraaie wintertransfer’

PSV waagt deze winter een poging om Arsenal-speler William Saliba te huren. De centrumverdediger, die vorig seizoen nog aan Saint-Etienne werd uitgeleend, is actief bij Arsenal, maar ontbrak zaterdag in de wedstrijdselectie tegen Chelsea. Sowieso maakte hij vooralsnog geen minuten voor de Londenaren.

Volgens The Mirror heeft Saliba te horen gekregen dat een transfer bespreekbaar is, al dan niet tijdelijk. Ook manager Mikel Arteta zou overstag zijn gegaan met een uitleenperiode als voorkeur. PSV heeft naar verluidt al officieel contact gelegd om een deal met Arsenal te realiseren.

Ook een terugkeer naar Saint-Etienne zou een optie kunnen zijn. PSV zou op dit moment echter de beste papieren hebben.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.