Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax geinteresseerd in Mike Trésor Ndayishimiye’

Willem II-speler Mike Trésor Ndayishimiye staat op de radar van zowel Ajax als het Franse Nice. Dit weet het Franse medium L’Equipe te melden.

De krant heeft het daarbij vooral over de interesse van de Franse ploeg. De zes assists die hij in de afgelopen veertien wedstrijden gaf zouden de interesse van Nice hebben gewekt. Op korte termijn hoeft echter geen akkoord te worden verwacht: het binnenhalen van een centrumverdediger heeft meer prioriteit.

De interesse van Ajax is niet nieuw: afgelopen zomer werd ook al gemeld dat de Amsterdammers geïnteresseerd zouden zijn. Of het dit keer wel van een transfer komt, zal moeten blijken. Trésor staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Willem II, nadat hij vorig seizoen al gehuurd werd van NEC. Daarvoor speelde de Belg in de jeugdopleiding van Anderlecht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.