Voetbal4u.com

Italië ‘Ajax moet 15 miljoen euro neerleggen voor Arek Milik’

Napoli heeft het prijskaartje bekendgemaakt voor haar spits Arek Milik. Ze willen namelijk minstens vijftien miljoen euro voor hem vangen.

De Pool is de voorbije maanden aan allerlei clubs gelinkt. Ook een rentree bij Ajax werd geopperd, maar de kans is klein dat de Amsterdammers aan dit prijskaartje kunnen en willen voldoen in crisistijd. Bovendien heeft de spits de mogelijkheid om in een Europese topcompetitie actief te blijven.

Calciomercato.com noemt Milik als mogelijke vervanger van Diego Costa bij Atlético Madrid. De Spanjaarden kunnen echter niet aan zijn vraagprijs voldoen. Eerder werd ook Juventus genoemd als optie, net als een aantal clubs uit de Premier League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.