Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vertrek Edson Alvarez bij Ajax is onbespreekbaar’

Edson Alvarez is ontevreden bij Ajax en wil graag vertrekken. Het Spaanse Valencia wil hem graag hebben maar dat is onbespreekbaar voor de Amsterdammers. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Valencia had concrete interesse om de 23-jarige Álvarez – al dan niet tijdelijk – te verlossen van zijn reserverol bij Ajax. De international zelf zette daarop zijn zinnen op een overstap naar La Liga.”

Deze week heeft de aankoop van vijftien miljoen euro te horen gekregen dat een wintertransfer onbespreekbaar is. Het AD weet: “Trainer Erik ten Hag liet eind vorig jaar al weten zijn selectie intact te willen houden en de verdedigende middenvelder met het oog op de zware tweede seizoenshelft niet te willen laten gaan.”

Voor Álvarez had de vertrekwens meerdere redenen. Enerzijds wilde hij meer voetballen, anderzijds kwamen zijn vriendin en kind niet in aanmerking voor een voorlopige verblijfsvergunning. “Daar is inmiddels verandering in gekomen”, zo heeft het medium vernomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.