Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax kan 20 miljoen pakken op verkoop van Lassina Traoré’

Analist Kenneth Perez sluit niet uit dat Ajax de spits Lassina Traoré voor een groot bedrag gaat verkopen. Hiermee zou de recordaankoop Sebastien Haller direct zijn terugverdiend.

In Voetbalpraat kreeg Valentijn Driessen de vraag of Ajax voor heeft gesorteerd op een vertrek van Traoré of Brian Brobbey. “Dat zou kunnen”, antwoordde de chef voetbal van De Telegraaf. Perez haakt in: “Het zou toch goud zijn als één of andere gekke Engelse club twintig miljoen voor die Traoré neerlegt. Dat zou me niets verbazen. Dan heb het geld van Haller weer terug.”

Vincent Schildkamp vindt twintig miljoen euro wat te ver gaan, maar Perez blijft achter zijn uitspraak staan. “Dat is echt niet overdreven daar.” Ook Driessen zou het niet verbazen als dat scenario naar voren komt. “Als je Ajax achter je naam hebt staan en je laat het bandje tegen VVV zien…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.