Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil Timothy Fosu-Mensah overnemen van United’

Ajax wil Timothy Fosu-Mensah terughalen naar Amsterdam. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Alleen hebben ze wel concurrentie van het Bayer Leverkusen van Peter Bosz.

Het AD schrijft: “De 23-jarige Fosu-Mensah is op een zijspoor beland en mag van Manchester United voor een ‘kleine’ transfersom vertrekken, ook omdat hij in het bezit is van een aflopend contract. Eerder dit seizoen legde hij een voorstel om zijn toekomst voor meerdere jaren aan de Engelse topclub te verbinden, naast zich neer.”

“Zowel Bayer Leverkusen als Ajax ondernemen momenteel pogingen om de drievoudig international, die op meerdere posities in de verdediging uit de voeten kan, over te nemen. Bronnen stellen dat de Bundesligaclub, waar voormalig Ajax-coach Bosz trainer is, vooralsnog de grootste kans maakt om Fosu-Mensah in te lijven”, zo voegt het medium toe.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.