Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid ziet verhuur Odegaard aan Ajax wel zitten’

Real Madrid ziet een tijdelijke overgang van Martin Odegaard naar Ajax wel zitten. Ook Arsenal is in de markt voor hem en zij genieten op het moment de voorkeur.

Sky Sports heeft vernomen dat clubs als Sevilla en Real Sociedad in de race zijn voor Ödegaard. Real Madrid doet nauwelijks een beroep op de Noor, maar ziet het niet zitten om hem net als vorig seizoen onder te brengen bij een competitiegenoot. Een buitenlandse club heeft de duidelijke voorkeur.

Ajax zou op dit moment als hét alternatief worden gezien voor Ödegaard. Arsenal heeft de beste papieren en lijkt de strijd ook te gaan winnen, maar een eventuele kink in de kabel zou de oud-speler van sc Heerenveen en Vitesse recht in Amsterdamse handen drijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.