Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Van Persie ziet het zitten in Lucas Pratto’

Ondanks alle scepsis rondom de voetballer Lucas Pratto is er intern wel de nodige waardering voor hem. “Lucas maakt het goed”, vertelt zaakwaarnemer Gustavo Goni in gesprek met Radio La Red. “Het was een goede stap voor hem. Hij geniet van het leven in Rotterdam, het is allemaal een nieuwe ervaring.”

Als spitsentrainer zou ook Robin van Persie onder de indruk zijn geraakt. “Ze hebben elkaar gesproken en Van Persie zei: ik hoef je niks meer te leren. Ik ben onder de indruk van je.”

Pratto wilde River Plate eigenlijk helemaal niet verlaten. “Hij wil altijd spelen, maar de trainer koos voor andere spelers. Toen Feyenoord zich meldde, besloot hij die kans te grijpen. De Eredivisie wordt door veel mensen in Europa gevolgd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.