Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Bobby Adekanye speelt de rest van het seizoen voor ADO Den Haag’

Bobby Adekanye speelt zo goed als zeker de rest van het seizoen voor ADO Den Haag. Volgens Omroep West gaan ze hem huren van Lazio Roma.

Adekanye komt per direct over van het Spaanse Cádiz CF, dat hem in de eerste seizoenshelft huurde van Lazio. De talentvolle Nederlander met Nigeriaanse roots zal tot de zomer in Den Haag spelen. Hij wordt na Daryl Janmaat, Marko Vejinovic, Gianni Zuiverloon, Juan Familia-Castillo, Tomislav Gomelt en Martin Fraisl de zevende winterversterking van ADO.

Adekanye begon in de jeugd bij Ajax, totdat hij in 2011 vertrok naar FC Barcelona. Na een huurperiode naar PSV belandde hij via Liverpool in de zomer van 2019 bij Lazio. Voor de Romeinen speelde hij vijftien wedstrijden. Hij scoorde één keer. Adekanye kwam het afgelopen halfjaar amper aan de bak bij Cádiz, dat tiende staat in La Liga.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.