Voetbal4u.com

‘FC Twente wilde Lasse Schone deze winter contracteren’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Lasse Schone was deze winter in beeld bij FC Twente om het middenveld te komen versterken. Hij zou Wout Brama hebben moeten vervangen die eruit lag met een blessure. “Zijn naam is gevallen toen het nog onduidelijk was hoe lang Brama eruit zou zijn”, aldus technisch directeur Jan Streuer.

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia over Schöne, die na zijn vertrek bij Genoa transfervrij is en nog altijd meetraint bij Ajax. “Als je zo’n goede voetballer van 35 jaar haalt, moet hij ook spelen. Inmiddels weten we dat Brama en Godfried Roemeratoe weer snel terug komen en we hebben nog maar dertien duels te gaan. Je kunt nou eenmaal niet overal nieuwe spelers voor halen”, aldus Streuer over de interesse in Schöne.

De waslijst aan blessures – ook Jayden Oosterwolde is nog altijd afwezig bij de selectie van Ron Jans – is volgens Streuer ook een belangrijke reden dat het momenteel iets minder gaat met FC Twente. “Met een complete selectie kunnen wij meedoen met clubs als Groningen en Heerenveen en strijden voor de plekken zeven en acht. De play-offs zijn nog zeker een optie”, wil de technisch eindverantwoordelijke van geen wijken weten.

Ook kan Streuer weinig met de kritiek dat de voorhoede te slecht bezet is nu Alexander Jeremejeff, Lazaros Lamprou en Halil Dervisoglu in de winterstop vertrokken. “Dan stel ik een paar wedervragen: had Jeremejeff anders nu in de spits gespeeld? Ik denk het niet. Danilo heeft het moeilijk en wordt minder goed aangespeeld, omdat de ploeg het wat lastiger heeft, maar dat komt wel weer”, aldus Streuer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *