Voetbal4u.com

Engeland ‘Marc Overmars niet langer in beeld bij Arsenal’

Marc Overmars is niet langer in beeld bij Arsenal om daar het technische beleid te gaan leiden. De Telegraaf onthulde onlangs dat Overmars graag de volgende stap wil maken als directeur, bij een andere club welteverstaan.

Arsenal en FC Barcelona worden gezien als de twee meest logische bestemmingen. Maar de Londenaren zitten helemaal niet te wachten op de Ajax-bestuurder, zo weet Football.London.

Op dit moment ziet Arsenal geen aanleiding om Overmars naar Noord-Londen te halen. De club blijft geloven in Edu als technisch directeur en heeft in Vinai Venkatesham al een andere schakel in huis om dit soort zaken te begeleiden. Bovendien komt Richard Garlick de club binnenkort versterken.

Overmars lijkt dus te moeten hopen op een telefoontje van Barcelona. Naar verluidt is hij afhankelijk van de uitslag van de presidentsverkiezing op 7 maart.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.