Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Fred Grim nieuwe trainer van AZ’

RKC-trainer Fred Grim wordt momenteel in verband gebracht met AZ. Algemeen directeur Frank van Mosselveld van de Brabanders is niet verrast door de interesse van de Nederlandse topclub.

“Dat gerucht zag ik ook voorbijkomen en is een compliment voor Fred én RKC”, reageert Van Mosselveld in de krant. “Ik sta er niet van te kijken als zich clubs voor hem melden. Als ik bij een andere club zou werken, dan zou ik mij ook in hem verdiepen. Voorlopig hebben we hier samen een klus te klaren, om RKC in de Eredivisie te houden. Wat er in de zomer gebeurt, zien we dan wel. Maar uiteraard ligt er een strategie klaar.”

Grim staat sinds de zomer van 2018 aan het roer bij RKC. In zijn eerste seizoen dwong de voormalig doelman via de play-offs promotie naar de Eredivisie af. Daarin stonden de Waalwijkers afgelopen jaar troosteloos onderaan, toen het seizoen werd afgebroken vanwege het coronavirus. Momenteel staat RKC vijftiende.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.