Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax toont interesse in RKC-speler Ahmed Touba’

Ajax zou interesse hebben in RKC Waalwijk-speler Ahmed Touba. Met dit nieuws pakt het Belgische Voetbalnieuws uit. Hij verruilde Club Brugge afgelopen zomer voor RKC, waar de linkspoot een goed seizoen doormaakt.

Het medium schrijft: “Touba is kopbalsterk, heeft een goede trap en best snel. Binnen de club horen we niets dan positieve geluiden over Touba en ze zien er inzake speelstijl wel gelijkenissen met de jonge Jan Vertonghen, die er vele jaren geleden ook speelde. AZ en Ajax informeerden volgens onze bronnen al, maar voorlopig is het nog niet concreet.”

Vrijdagavond maakte Touba nog met een fraaie knal de winnende treffer tegen FC Emmen, waardoor RKC een grote stap zet richting rechtstreekse handhaving. Overigens zou de RKC’er ook al in het vizier zijn bij de Belgische bondscoach Roberto Martínez.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.