Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet 1,5 miljoen betalen voor opvolger Senesi’

De kans is groot dat Marcos Senesi deze zomer een toptransfer gaat maken en volgens analist Hans Kraay jr hoeven de Rotterdammers dan niet een grote zak geld neer te tellen voor zijn opvolger,

In Veronica Inside valt de naam van Ahmed Touba als opvolger van Senesi. “RKC Waalwijk heeft Touba gehaald afgelopen zomer, hij heeft de opleiding gehad bij Club Brugge”, opent Kraay aan tafel. “Ik hem zes keer negentig minuten zien spelen. Ajax en AZ hebben al vol hun scouts op hem gezet. Hij is 22 jaar, linker centrale verdediger. Hij is goed in de lucht, heeft een heerlijke sliding, goede inspeelpass.”

Het advies van Kraay is dan ook duidelijk: “Je kan hem zo voor anderhalf miljoen euro ophalen in Waalwijk. Dan verkoop je Senesi en haal je hem als opvolger. Feyenoord moet hem vastleggen!” Johan Derksen stelt echter dat Feyenoord door de alertheid van Ajax en AZ nu al kansloos is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.