Voetbal4u.com

Eredivisie Dirk Kuyt zet zijn huis te koop voor 6,9 miljoen euro

Dirk Kuyt hoopt binnenkort zijn huis te verkopen in Norrdwijk. De voormalig topvoetballer heeft het tekoop gezet voor maar liefst 6,9 miljoen euro.

Quote schrijft: “Een keuken waar een sterrenchef jaloers op zou zijn, een spectaculair binnenzwembad, een eigen fitness en spa, een speelkamer, een bioscoop, een geweldige bar. Aan superlatieven geen gebrek. En we geloven de makelaar onmiddellijk als hij zegt dat Dirk Kuijt (bij sommigen beter bekend als Dirk Kuyt) echt iets bijzonders heeft laten bouwen op de plek van de ouderwetse villa waar hij in 2013 ruim €2 miljoen voor neertelde.”

“Al moesten wij natuurlijk onze teleurstelling verbijten toen bleek dat ons omwille van de privacy geen blik binnen wordt gegund. Maar goed, nadat bekend werd dat Kuijt na 22 jaar niet langer louter liefde voelt voor zijn Gertrude, en er dus een scheiding in gang is gezet, kregen mensen al meer inkijkjes in zijn leven dan hem lief is”, zo weet het medium.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.