Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘FC Barcelona overweegt om Frenkie de Jong te verkopen’

De Catalaanse grootmacht FC Barcelona overweegt om Frenkie de Jong te verkopen. Opmerkelijk te noemen want de middenvelder groeit met de week in zijn rol.

De Jong is bezig aan zijn tweede seizoen in Camp Nou. De middenvelder worstelde de eerste anderhalve jaar met zijn rol in het elftal, maar is de laatste maanden helemaal los. De grootmacht besloot zijn verbintenis zelfs open te breken met daarin een gelimiteerde transfersom van 400 miljoen euro.

Een dergelijk bedrag is natuurlijk volstrekt onhaalbaar voor welke club dan ook, maar volgens SPOX dreigt Barcelona als gevolg van de coronacrisis mee te willen werken. De nieuwe president moet de grootmacht weer gezond zien te maken en enkele lucratieve transferdeals kunnen daarbij helpen. De naam van de oud-Ajacied zou daarbij worden genoemd.

Een aantal clubs, waaronder Bayern München, heeft al contact opgenomen met zaakwaarnemer Ali Dorsun. Volgens RAC1-journalist Damia López is het op dit moment nog lastig voor te stellen dat Barcelona daadwerkelijk akkoord gaat, maar na de presidentsverkiezing zou dat zomaar kunnen veranderen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.