Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat doorpakken met terughalen van Donny van de Beek’

Afgelopen zomer verruilde Donny van de Beek Ajax voor een avontuur bij Manchester United. Maar een succes werd het niet. De middenvelder moet het doen met een reserverol. Een terugkeer naar Amsterdam is volgens de bookmakers het meest waarschijnlijke scenario.

The Daily Star bracht maandagavond naar buiten dat Van de Beek een gesprek eist met de leiding van United. De Oranje-international had dit seizoen op meer vertrouwen gerekend en vreest door zijn huidige rol een tegenvaller richting het EK. Manchester Evening News spreekt dit verhaal tegen op basis van bronnen rond de speler, maar bekeek al wel de mogelijke opties.

Ajax is volgens de bookmakers duidelijk favoriet met een quotering van 4/1. AC Milan volgt met 7/1 op een tweede plek, waar Borussia Dortmund, Real Madrid en Everton allemaal op 8/1 worden gezet. Op een gedeelde zesde plaats vinden we overigens een grote verrassing: PSV is op 10/1 gezet…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.