Voetbal4u.com

Engeland ‘Donny van de Beek weigert op te geven bij Man United’

Het eerste seizoen van Donny van de Beek bij Manchester United is teleurstellend verlopen maar de middenvelder weiger op te geven. Hij wil dan ook volgend seizoen actief zijn voor de club.

Van de Beek was bij Ajax uitgegroeid tot een cruciale schakel en daarom besloot hij medio 2020 de overstap naar Manchester United te maken. De middenvelder had er hoge verwachtingen van. Echter, op dit moment staat de teller pas op twee basisplaatsen in competitieverband. In de andere competities heeft hij vaker mogen starten, maar daarvan is alleen de Europa League nog over.

The Daily Express schrijft dat Van de Beek in de zomer voor zo’n dertig miljoen euro mag vertrekken. Tien miljoen euro lager dan de aankoopprijs dus, waar zelfs een ruiltransfer bespreekbaar is gemaakt. Het medium voegt evenwel toe dat de oud-Ajacied voornemens lijkt om te blijven om het ongelijk van de critici aan te tonen.

Eerder op de dag konden we nog wel lezen dat Van de Beek teleurgesteld zou zijn door het aanstaande vertrek van manager Ole Gunnar Solskjaer. De meest recente lezing is dan ook opvallend te noemen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.