Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Borussia Mönchengladbach in gesprek met Erik ten Hag’

De Duitse club Borussia Mönchengladbach is naar verluidt in gesprek met Ajax-trainer Erik ten Hag. Volgens de Rheinischer Post hebben ze inmiddels al meerdere keren met elkaar gesproken.

Gladbach had zijn zinnen aanvankelijk op Xabi Alonso gezet, maar de voormalig Spaans international verlengde zijn contract bij Real Sociedad B. De Rheinischer Post weet dat Die Fohlen zeker niet met de handen in het haar zitten. Sportief directeur Max Eberl verklaarde onlangs niet voor niets dat ‘hij op het juiste spoor zat’ en al ‘veel, veel goede gesprekken’ had gevoerd.

Het Duitse medium heeft van meerdere bronnen vernomen dat Ten Hag de naar Borussia Dortmund vertrekkende Marco Rose moet opvolgen. De 51-jarige Nederlander staat hoog op het lijstje van Gladbach na enkele ‘veelbelovende gesprekken’. De andere kandidaten zijn Jesse Marsch (Red Bull Salzburg), Adi Hütter (Eintracht Frankfurt) en Gerardo Seoane (BSC Young Boys).

Of Ten Hag zijn tot medio 2022 lopende contract bij Ajax wil inleveren voor een avontuur bij Gladbach, is nog afwachten. Hij leidde de Amsterdammers in 2019 naar de dubbel en in datzelfde jaar werd de halve finale van de Champions League bereikt. Vorig jaar stond Ajax bovenaan in de Eredivisie, toen corona roet in het eten gooide. Ook nu gaat Ajax fier aan kop.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.