Voetbal4u.com

Italië ‘Donny van de Beek staat voor zomerse transfer naar Juventus’

Donny van de Beek wordt momenteel gelinkt aan een zomerse overstap naar de Italiaanse grootmacht Juventus. Met dit nieuws pakt het medium Tuttosport uit.

Juventus wil deze zomer af van Adrien Rabiot en hoopt hem te betrekken in een deal met een Premier League-club. Daarbij worden twee opties bestudeerd: Jorginho (Chelsea) en Van de Beek. Juventus hoopt één van de twee middenvelders in te lijven.

Veel geld heeft de Italiaanse topclub door de coronacrisis en de tegenvallende sportieve resultaten niet te besteden. Om die reden hoopt Juventus Rabiot aan te bieden als ruilspeler. Jorginho geldt overigens als prioriteit, maar ook Van de Beek staat er goed op in Turijn.

Een overstap naar Juventus zou voor Van de Beek een hereniging met Matthijs de Ligt betekenen. Eerder werd zijn naam al gelinkt aan een ruildeal met Borussia Dortmund.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.