Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-speler staat voor transfer in de Eredivisie’

Kjell Scherpen komt ook nadat Andre Onana is geschorst niet aan speelminuten toe in Ajax 1. De doelman denkt er dan ook over na om een na de zomer te worden verhuurd.

Scherpen wil volgend seizoen bij voorkeur in de Eredivisie keepen. Aan het Dagblad van het Noorden vertelt hij: “Ik kwam hier twee jaar geleden met het doel om uiteindelijk eerste keeper te worden bij Ajax 1. Dat doel wil ik nog steeds behalen. Mocht het ernaar uitzien dat dit volgend seizoen nog niet lukt, dan moeten we gaan kijken naar een omweg. Dat kan bijvoorbeeld een verhuurperiode zijn, maar daar moeten we nog over nadenken.”

In het geval van lijfsbehoud wil Scherpen een rentree bij FC Emmen niet uitsluiten. In januari kreeg hij geen permissie van Ajax, maar in de zomer zou dat anders kunnen zijn. “Die deur gooi ik natuurlijk nooit dicht, je weet niet wat er gaat gebeuren. Maar ik kan daar nu verder niet echt op ingaan. Los daarvan blijft FC Emmen natuurlijk altijd mijn club. Waar ik nu ben, heb ik deels aan FC Emmen te danken.

“Ik hoop dan ook dat de club dit seizoen in de Eredivisie blijft. Er moeten nog flink wat punten worden behaald om directe degradatie te ontlopen, maar het team is een goede weg ingeslagen. Als ze de boel uiteindelijk weten recht te trekken, zou dat een hele goede prestatie zijn. In dat geval wordt hier wel een feestje gevierd”, aldus Scherpen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *