Voetbal4u.com

Europa League Vermoedelijke opstelling van Ajax tegen AS Roma

Vanavond speelt Ajax in de Europa League het eerste duel tegen AS Roma. En voor de 38-jarige doelman Maarten Stekelenburg wordt het een race tegen de klok om deze wedstrijd te halen. Dit weet het AD vanochtend te melden.

Stekelenburg viel afgelopen zondag voorafgaand aan het uitduel bij sc Heerenveen tijdens de warming-up uit met een lichte knieblessure. Een ernstige blessure is het niet, maar nog altijd is niet zeker of hij de wedstrijd van vanavond haalt. “Voor Stekelenburg is het afwachten. We kijken van uur tot uur of hij de volgende stap kan zetten. Of hij kan spelen, beslissen we vandaag nog”, zei Ten Hag woensdag, al is die beslissing nog niet bekend. Speelt hij niet, dan zal net als in Heerenveen Kjell Scherpen onder de lat staan.

Daley Blind en Noussair Mazraoui ontbreken sowieso en ook Perr Schuurs en Sean Klaiber zijn nog vraagtekens. De namen van de tien veldspelers zijn als gevolg daarvan logisch in te vullen. Dusan Tadic wordt als spits ondersteund door vleugelspelers Antony en David Neres. Naast Davy Klaassen en Ryan Gravenberch wordt ook Edson Álvarez weer gewoon op het middenveld verwacht, waardoor ook Devyne Rensch (rechtsback) en Jurriën Timber (centrale verdediger) hun normale posities weer terug krijgen. Lisandro Martínez en Nicolas Tagliafico completeren de achterhoede.

Vermoedelijke opstellingen:
Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Tadic, Neres
AS Roma: Lopez; Ibañez, Cristante, Mancini; Peres, Veretout, Villar, Spinazzola; Pedro, Dzeko, PellegriniLaat een reactie achter

Your email address will not be published.