Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arjen Robben zet in op rentree tegen PSV’

Het is niet waarschijnlijk dat Arjen Robben dit weekend zijn rentree al gaat maken voor FC Groningen als ze spelen tegen Heerenveen. Hij trainde vrijdag mee met de selectie maar dit duel lijkt te vroeg te komen voor hem.

“Zoals het nu staat reken ik er niet op”, vertelde trainer Danny Buijs vrijdagmiddag aan Voetbal International. “Het hangt van hemzelf af. We trainen morgen nog en het is mogelijk dat Arjen daarna zegt: ik ben beschikbaar, maar de kans is het grootste dat hij er tegen Heerenveen niet bij is.”

Robben heeft na Heerenveen twee weken de tijd om zich klaar te stomen voor het bezoek aan PSV. De oud-international maakte begin dit seizoen zijn Eredivisie-comeback tegen zijn oude club, maar viel in die wedstrijd geblesseerd uit.

Azor Matusiwa is er sowieso niet bij door een schorsing. Ko Itakura en Ramon-Pascal Lundqvist zijn allebei een vraagteken. “Ik denk dat het verschil tussen ons en Heerenveen niet heel groot is”, stelt Buijs. “Wel hebben wij een ander soort team. Wij hebben een ploeg die tot de negentigste minuut volle bak geeft, waarmee het ons vaak lukt om dingen te compenseren. De een kan dat geluk noemen, ik zie het als een kwaliteit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.