Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV liet kans op Devyne Rensch lopen’

Devyne Rensch is dit seizoen doorgebroken bij Ajax. Het had niet veel gescheeld of hij had voor PSV gespeeld maar de Eindhovenaren lieten hem lopen. Dit zegt de verdediger zelf in een gesprek met de Telegraaf.

Hij onthult: “Toen ik dertien was, had ik een stage bij PSV. Dat was geregeld via mijn jeugdtrainer bij VV Unicum in Lelystad. Ik zou vijf trainingen meedoen. Op de laatste dag was er een toernooi. Maar bij die wedstrijden werd ik steeds op een positie gezet die niet mijn positie was.”

De Ajacied vertelt verder: “Ik ben toen niet aangenomen en kort erna mocht ik stagelopen bij Ajax. Bij de tweede training ben ik gelijk aangenomen. Peter den Otter en Peter van der Veen zeiden dat ik het heel goed had gedaan en dat ik mocht blijven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.