Voetbal4u.com

‘PSV trekt handen af van Mohamed Ihattaren’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Mohamed Ihattaren lijkt deze zomer te gaan vertrekken bij PSV. Volgens journalist Valentijn Driessen is het vertrouwen in hem namelijk door de club opgegeven.

“Ik denk dat hij maximaal vier à vijf miljoen euro gaat opleveren. Ik heb gehoord dat ze bij PSV de handen van hem hebben afgetrokken: het is over”, stelt Driessen in Veronica Inside. Aan PSV-watcher Rik Elfrink vraagt hij: “Vind je niet dat ze hem al heel snel hebben laten vallen? Vorig jaar was hij onder Mark van Bommel nog de grote revelatie, de man van dertig of veertig miljoen. Eén jaar later met Roger Schmidt is het over.”

De ED-journalist begrijpt de verbazing van Driessen. “Ik denk dat Valentijn wel redelijk warm zit”, stelt Elfrink. “Je zit altijd op een dun lijntje in zo’n situatie. Voor hetzelfde geld schiet hij er namelijk weer twee in binnen tien minuten. Maar hij wordt ook beïnvloed door Jan en alleman natuurlijk. Ik denk dat het voor hem gewoon erg ingewikkeld is om deze wereld te managen op negentienjarige leeftijd.”

Elfrink weerspreekt dat PSV Ihattaren snel laat vallen. “Ze hebben gewoon echt heel veel met hem gesproken, Johan. Het zit natuurlijk voor een deel in hemzelf: hij moet zelf die stap gaan zetten. Maar ik denk dat PSV het ook wel echt als een nederlaag ziet dat hij niet slaagt. Ik denk dat zij dat intern als een echte nederlaag beschouwen. Als je zo’n jongen tien jaar hebt opgeleid, dan wil je daar ook de vruchten van plukken. Lukt dat niet, dan vindt geen enkele club dat leuk.”

René van der Gijp kan zich daar wel in vinden. “Soms kan een club daar ook niet veel aan doen. Weet je wat het is: wat hebben ze wel niet bij Feyenoord gedaan met die Leonardo? In de watten gelegd, ouders naar Nederland, een huis, alles… Boodschappen doen… Soms gaat het niet, dan houdt het op. Dat mannetje heeft denk ik ook niet het gevoel dat de trainer veel vertrouwen in hem heeft. Dat voel je toch.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *