Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Groot drama dreigt voor Daley Blind’

Ajax-trainer Erik ten Hag hoopt dat Daley Blind het EK kan gaan halen maar hij denkt dat het een uiterst moeilijke zaak gaat worden. Dat vertelde hij tijdens zijn persconferentie in aanloop naar het inhaalduel tussen Ajax en FC Utrecht van donderdagavond.

Blind is inmiddels geopereerd aan zijn enkelbanden. “Wat ik heb gehoord, ziet het er goed uit”, wordt Ten Hag geciteerd door De Telegraaf. “Maar ik heb nog nooit van een chirurg gehoord dat een operatie niet goed is verlopen. Maar met mijn kennersoog denk ik ook dat het er goed uit ziet.”

Ten Hag hoopt dat Blind het EK kan halen. “Dat zou geweldig voor hem zijn, maar het moet wel verantwoord zijn. Ik denk dat Daley er vol voor gaat. Maar als ik naar zijn blessure kijk, denk ik dat het heel moeilijk wordt. Niet dat de blessure gecompliceerd is. Die tijd staat er gewoon voor. Maar het gaat heel goed, dus de hoop is nog niet vervlogen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.