Voetbal4u.com

Italië OFFICIEEL: Zlatan Ibrahimovic een jaar langer bij AC Milan

Zlatan Ibrahimovic staat ook volgend seizoen onder contract bij AC Milan. De Zweedse superster heeft zijn verbintenis met een jaar verlengd. Hij staat hierdoor tot de zomer van 2022 onder contract bij de club uit Milaan.

De Zweedse aanvaller bewijst dit seizoen wederom zijn waarde voor I Rossoneri. Hij wist het net in zeventien Serie A-wedstrijden vijftien keer te vinden. In de Europa League speelde Ibrahimovic in vijf wedstrijden mee.

Ibrahimovic, inmiddels 39 jaar oud, gaat met Milan op zoek naar de Serie A-titel dit seizoen. De kans dat het I Rossoneri gaat lukken om kampioen te worden, is echter klein. Het staat op dit moment tweede, achter Internazionale. De stadsgenoot heeft tien punten meer met nog zes wedstrijden te gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.