Voetbal4u.com

Spanje ‘Hakim Ziyech verruilt Chelsea voor zomers avontuur bij Sevilla’

Afgelopen zomer verruilde Hakim Ziyech Ajax voor een avontuur bij Chelsea. Een succes werd het niet. Onder de nieuwe trainer Thomas Tuchel moet hij het doen met een reserverol.

Mogelijk dient zich daarom komende zomer al een breuk aan, want volgens diverse Spaanse media hoopt Chelsea Ziyech in de te kunnen zetten als ruilmiddel voor verdediger Jules Koundé. De oud-Ajacied zou de hoge vraagprijs voor de Fransman kunnen drukken door de omgekeerde weg, naar Sevilla, te bewandelen.

Koundé moet de Spanjaarden zo’n 60 miljoen euro op gaan leveren, en dat is voor Chelsea veel te gortig. Mogelijk zou een deal rondom Ziyech als ruilmiddel oplossing kunnen bieden. Volgens The Sun zien de Andalusiërs absoluut heil in de komst van Ziyech.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.