Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Overmars verwacht dat Andre Onana deze zomer vertrekt bij Ajax’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax gaat ervan uit dat doelman Andre Onana deze zomer zal gaan vertrekken uit Amsterdam. Dit zei hij in een gesprek met de NOS.

De zaakwaarnemer van de doelman gaf in een interview juist aan te wachten op Marc Overmars. “We hebben niet voor niets de onderhandelingen gestopt”, aldus Overmars. “Ik acht de kans groot dat hij in de zomer weg zal gaan.”

Overmars bevestigde nogmaals dat Ajax voor 50 miljoen euro zal moeten verkopen om quitte te kunnen draaien. “Dat moeten we elk seizoen eigenlijk wel doen, maar komend jaar zal een heel lastig jaar gaan worden”, zo gaf hij aan. “Ik zie de clubs niet zo maar Amsterdam binnen rijden om de spelers weg te halen. Dat zal minder worden en dat druppelt ook naar de clubs daaronder. Als clubs als AZ en FC Groningen spelers willen verkopen zal dat bij hun ook minder worden.”

In Engelse media werd Ajax gelinkt aan een terugkeer van Donny van de Beek. “Donny moet gewoon knokken en volgend jaar daar blijven”, zei hij daarover. “Hij moet proberen daar wel een basisplaats te krijgen. Te snel weggaan moet je niet doen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.