Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat Kjell Scherpen deze zomer verhuren’

Ajax wil de 21-jarige doelman Kjell Scherpen deze zomer gaan verhuren. Dit heeft hij zelf bevestigt tegenover RTV Drenthe. Een terugkeer naar FC Emmen behoort tot de mogelijkheden.

“Ik moet een seizoen lang keepen, op het hoogste niveau. Dat is het plan”, laat Scherpen weten. “Het liefst in Nederland, want dan ben ik ook het best te volgen voor Ajax, al sluiten we het buitenland niet uit. Of FC Emmen een optie is? Absoluut. Emmen is zeker een optie. Natuurlijk is dan wel voorwaarde dat ze in de Eredivisie blijven, maar daar heb ik goede hoop op.”

Scherpen verliet Emmen twee jaar geleden voor Ajax. In Amsterdam speelde hij dit seizoen twee competitiewedstrijden, maar door een blunder in de eerste Europa League-ontmoeting met AS Roma kreeg hij veel kritiek. De doelman voelt echter nog steeds vertrouwen. “En dat is heel fijn”, zegt hij. Omdat Remko Pasveer in de zomer naar Ajax komt en Maarten Stekelenburg zijn contract gaat verlengen, staat Scherpen op de nominatie om op huurbasis te vertrekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *