Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Cambuur weigert bod van Serie A-club op Mees Hoedemakers’

Cambuur heeft een bod van Lecce afgeslagen op middenvelder Mees Hoedemakers. Dit weet Voetbal International te melden. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Cambuur.

De middenvelder kwam in de zomer van 2019 over van AZ. In eerste instantie werd hij gehuurd, met een optie tot koop. Die optie werd een jaar geleden gelicht door de Leeuwarders. Hoedemakers ligt nog voor één seizoen vast bij Cambuur, al kan de club de samenwerking nog met een jaar verlengen.

In het kampioensteam van Henk de Jong is Hoedemakers van onschatbare waarde. Waar de trainer op het middenveld vaak rouleert, is de voormalig speler van AZ een zekerheidje. Hoedemakers miste in het afgebroken corona-seizoen geen enkele competitiewedstrijd en moest in de huidige jaargang slechts één duel aan zich voorbij laten gaan.

Ondanks dat Hoedemakers over een doorlopend contract beschikt, is het nog maar de vraag of hij voor Cambuur is te behouden. De middenvelder komt in elk geval nog twee keer in actie voor de Leeuwarders: vrijdag tegen FC Dordrecht en vijf dagen later tegen NAC Breda.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.