Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arjen Robben gaat mee naar het EK’

Gisteren werd bekend dat de UEFA heeft besloten dat landen die naar het EK voetbal gaan deze zomer drie extra spelers mogen meenemen. En het zou zomaar kunnen dat Arjen Robben hierdoor een belletje kan verwachten van bondscoach Frank de Boer.

De Telegraaf schrijft op woensdagochtend: “De bondscoach zou ook kunnen kiezen voor een speler die bewezen heeft over exceptionele talenten te beschikken, ook al heeft hij die dit seizoen nog maar nauwelijks kunnen laten zien. Arjen Robben gaf afgelopen zomer bij zijn rentree als speler van FC Groningen aan dat hij de deur richting Oranje niet definitief had gesloten en De Boer zou die deur op een kiertje kunnen zetten nu er meer ruimte is gekomen in zijn selectie.”

De krant vervolgt: “Alles staat en valt vanzelfsprekend met zijn fysieke gesteldheid, maar als Robben in de slotfase van het seizoen (drie competitieduels en wellicht een of twee play-offduels) op stoom raakt, zou hij een verrassend konijn uit de hoge hoed kunnen zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.