Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars haalt uit naar Super League-clubs

Onlangs kondigde twaalf grote clubs in het mondiale voetbal aan een Super League te willen beginnen. Na veel kritiek werd er door de clubs hiervan afgezien. Marc Overmars de technisch directeur van Ajax reageert hier nu op.

In gesprek met De Telegraaf zegt hij namelijk: “Ik vond dit iets om de clubs te redden die geen goed beleid hebben gevoerd. En we kunnen weer door… Maar het is onvermogen geweest van de eigen directies. Dan zie je wel weer de kracht van de normale man.”

Dat betekent overigens niet dat Overmars zijn ogen sluit voor de toekomst: “Ik denk dat er de komende jaren in de Champions League ook wel het een en ander gaat veranderen. Ik heb altijd al gezegd dat we elkaar nodig hebben en naar het grotere plaatje moeten kijken. In de nieuwe opzet van de Champions League moet Ajax wel zitten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.