Voetbal4u.com

Dusan Tadic wees vorige zomer FC Barcelona af

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Dusan Tadic had afgelopen zomer de kans om zijn loopbaan voort te zetten bij FC Barcelona. Maar de aanvoerder van Ajax wees een overstap af. Hij verlengde zijn contract daarna tot medio 2026.

Ajax haalde Tadic in de zomer van 2018 terug naar de Eredivisie en zal geen moment spijt hebben gehad van die beslissing. De linkspoot leidde de Amsterdammers al twee keer naar de dubbel. “Zolang ik bij Ajax speel, moeten we eerste eindigen. Ook volgend jaar proberen wij pak schaal en de beker te winnen. Maar daarnaast willen we ook in Europa successen boeken. Als we kleine details verbeteren, kunnen we ook Europees het verschil maken”, stelt Tadic in de dinsdageditie van De Telegraaf.

Tadic heeft het nog altijd uitstekend naar zijn zin bij Ajax. “Voetballen geeft plezier. En het is de beste beslissing van mijn leven om naar Ajax te gaan. Het was vanwege de filosofie, de vele grootheden die hier hebben gevoetbald, de historie en de fans altijd al mijn droomclub. Ajax is de mooiste van allemaal”, aldus de Serviër, die zelfs niet verleid kon worden door Barcelona. “Die kans was er vorig jaar, maar ik heb het niet gedaan. Dit is mijn club en daar doe ik alles voor.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *